У Василькові 18-річний юнак на BMW збив на смерть жінку і травмував чоловіка

ДТП

47-річного уродженця Тернопільської області з множинними травмами було доставлено до реанімаційного відділення лікарні

Сьогодні о 00.35 годині у м. Васильків на вул. Тракторна автомобіль BMW з польською реєстрацією не обрав безпечної швидкості руху та здійснив наїзд на двох пішоходів, які рухалися у попутному напрямку по узбіччі дороги. Водій з місця пригоди втік. Очевидці події викликали поліцію та швидку медичну допомогу. Про це інформує поліція Київщини, повідомляє «Главком».

У результаті зіткнення 53-річна жителька столиці від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці події до приїзду швидкої. 47-річного уродженця Тернопільської області з множинними травмами було доставлено до реанімаційного відділення лікарні.

Під час оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили та затримали керманича - 18-річного місцевого жителя. Наразі він проходить медичне освідування. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.