У Василькові 18-річний юнак на BMW збив на смерть жінку і травмував чоловіка

У Василькові 18-річний юнак на BMW збив на смерть жінку і травмував чоловіка
ДТП

47-річного уродженця Тернопільської області з множинними травмами було доставлено до реанімаційного відділення лікарні

Сьогодні о 00.35 годині у м. Васильків на вул. Тракторна автомобіль BMW з польською реєстрацією не обрав безпечної швидкості руху та здійснив наїзд на двох пішоходів, які рухалися у попутному напрямку по узбіччі дороги. Водій з місця пригоди втік. Очевидці події викликали поліцію та швидку медичну допомогу. Про це інформує поліція Київщини, повідомляє «Главком».

У результаті зіткнення 53-річна жителька столиці від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці події до приїзду швидкої. 47-річного уродженця Тернопільської області з множинними травмами було доставлено до реанімаційного відділення лікарні.

Під час оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили та затримали керманича - 18-річного місцевого жителя. Наразі він проходить медичне освідування. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: