«Укравтодор» розповів про стан автошляхів зранку 21 січня

Сьогодні, 21 січня, на півдні та сході України пройде мокрий сніг 

Дорожня служба повідомила, що Україну накриє активний циклон

Станом на ранок в центральних та південних областях проходить активний циклон, в денний час циклон поширить свою дію на схід країни. Про це повідомляє «Укравтодор».

«Станом на ранок 21 січня в центральних та південних областях проходить активний циклон, де в центральних областях випадає сніг, а на півдні йде сніг з дощем при температурі -1+5°. В денний час циклон поширить свою дію на схід країни», - йдеться у повідомленні.

Невеликий сніг спостерігається в Івано-Франківській, Чернівецькій, Сумській, Харківській та Луганській областях. В північних та західних областях без опадів. Температура повітря коливається від -11° до -2°С. На перевальних ділянках доріг невеликий сніг. Температура повітря -9-2°С, стан покриття мокре та місцями засніжене.

У відомстві зазначили, що стан покриття на а/д державного значення в більшості областей засніжене, в західних сухе.

«Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено, заторів не зафіксовано», - додали в «Укравтодорі».

Виконуються роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснюється обробка протиожеледними матеріалами. Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 970 одиниць техніки та 1350 робітників.