«Укравтодор» розповів про стан автошляхів зранку 21 січня

«Укравтодор» розповів про стан автошляхів зранку 21 січня
Сьогодні, 21 січня, на півдні та сході України пройде мокрий сніг 

Дорожня служба повідомила, що Україну накриє активний циклон

Станом на ранок в центральних та південних областях проходить активний циклон, в денний час циклон поширить свою дію на схід країни. Про це повідомляє «Укравтодор».

«Станом на ранок 21 січня в центральних та південних областях проходить активний циклон, де в центральних областях випадає сніг, а на півдні йде сніг з дощем при температурі -1+5°. В денний час циклон поширить свою дію на схід країни», - йдеться у повідомленні.

Невеликий сніг спостерігається в Івано-Франківській, Чернівецькій, Сумській, Харківській та Луганській областях. В північних та західних областях без опадів. Температура повітря коливається від -11° до -2°С. На перевальних ділянках доріг невеликий сніг. Температура повітря -9-2°С, стан покриття мокре та місцями засніжене.

У відомстві зазначили, що стан покриття на а/д державного значення в більшості областей засніжене, в західних сухе.

«Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено, заторів не зафіксовано», - додали в «Укравтодорі».

Виконуються роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснюється обробка протиожеледними матеріалами. Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 970 одиниць техніки та 1350 робітників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: