«Укрзалізниця» попередила пасажирів про скасування літнього часу з 30 жовтня

Усі зміни було заздалегідь внесено та узгоджено із залізничними адміністраціями: у квитках вказано час відправлення та прибуття з урахуванням коригувань графіка руху поїздів

«Укрзалізниця» нагадує пасажирам, що 30 жовтня в Україні скасовується дія літнього часу. Відправлення та прибуття поїздів на квитках вказується з урахуванням цього переходу. Про це повідомляє прес-служба відомства.

«У зв'язку з переходом 30 жовтня 2016 року о 4-й годині за київським часом скасовується дія літнього часу (стрілки годинника буде переведено на 1 годину назад) ПАТ «Укрзалізниця» відкориговано графік руху низки пасажирських та приміських поїздів. Тому мандрівникам, які запланували поїздки на найближчі вихідні, а також тим, хто зустрічатиме на вокзалі гостей, варто бути уважними та вчасно перевірити свого годинника», – йдеться у повідомленні.

Усі зміни було заздалегідь внесено та узгоджено із залізничними адміністраціями. Таким чином, у квитках вказано час відправлення та прибуття з урахуванням коригувань графіка руху поїздів.

Нагадаємо, перехід на зимовий і літній час відбувається відповідно до постанови Кабінету міністрів України від 13 травня 1996 року №509 «Про порядок обчислення часу на території України».

З графіком руху пасажирських поїздів можна ознайомитися на офіційному сайті «Укрзалізниці» у розкладі руху пасажирських поїздів.

Як повідомляв «Главком», залізниця запускає додатковий потяг до Ворохти через шкільні канікули.