В США знизять податки для середнього класу

Президент США уточнив, що запропоноване зниження податків буде анонсовано до виборів у листопаді, однак голосування в Конгресі відбудеться пізніше

Президент США Дональд Трамп заявив, що його адміністрація планує протягом двох тижнів видати резолюцію про скорочення податків для середнього класу на 10%.

Про це повідомляє Reuters.

«Ми приймемо рішення наступного тижня або через півтори-два тижні. Ми скоротимо податки для середнього класу приблизно на 10%. Ми робимо це для середнього класу», - повідомив Трамп журналістам.

В суботу президент США заявив, що його адміністрація розглядає можливість скорочення податків на початку листопада, до призначених на 6 листопада проміжних виборів, хоча конгресмени зараз ведуть передвиборні кампанії в своїх округах і не проводять засідання.

Однопартійці Трампа сподіваються за підсумками виборів зберегти більшість у Палаті представників і Сенаті.

У понеділок президент США уточнив, що запропоноване зниження податків буде анонсовано до виборів, однак голосування в Конгресі відбудеться пізніше. «У нас не буде часу провести голосування до виборів, – сказав Трамп журналістам. – Проведемо голосування після виборів».

Раніше повідомлялося, що Китай вирішив знизити податки для малого бізнесу.