Велика Британія долучилася до акції за порятунок Сенцова

Велика Британія підтримує глобальну кампанію із закликом до Росії

Велика Британія приєдналася до акції за порятунок ув’язненого в Росії українського режисера Олега Сенцова, який тримає безстрокове голодування.

«Велика Британія підтримує глобальну кампанію із закликом до Росії звільнити Олега Сенцова та інших політичних в’язнів, які зазнали переслідувань через незгоду з незаконною анексією Криму», ‒ написала у твітері посол цієї країни в Києві Джудіт Гоф і додала хештег #SaveOlegSentsov.

У різних країнах світу цими днями відбуваються акції на підтримку українського режисера з Криму Олега Сенцова, який оголосив голодування в колонії № 8 у російському місті Лабитнангі (Ямало-Ненецький автономний округ). Станом на 2 червня Сенцов голодує вже 20-й день.

[TWITTER]

[/TWITTER]

Нагадаємо, у Києві на Майдані Незалежності пройшла акція на підтримку українського політв'язня, кінорежисера Олега Сенцова, який 14 травня оголосив безстрокове голодування.

Раніше повідомлялося, що у 71 місті світу пройде акція на підтримку Олега Сенцова. 

Так, заходи на підтримку українського політв'язня проходять сьогодні в Австралії, США, Німеччині, Грузії, Ізраїлю, Франції, Німеччині, Об'єднаних Арабських Еміратах, Кувейту, Канаді, Португалії, Британії, Греції, Австрії, Чехії, Швеції, Швейцарії, Естонії, Литві, Латвії, Італії та Бельгії.