Велика Британія долучилася до акції за порятунок Сенцова

Велика Британія долучилася до акції за порятунок Сенцова

Велика Британія підтримує глобальну кампанію із закликом до Росії

Велика Британія приєдналася до акції за порятунок ув’язненого в Росії українського режисера Олега Сенцова, який тримає безстрокове голодування.

«Велика Британія підтримує глобальну кампанію із закликом до Росії звільнити Олега Сенцова та інших політичних в’язнів, які зазнали переслідувань через незгоду з незаконною анексією Криму», ‒ написала у твітері посол цієї країни в Києві Джудіт Гоф і додала хештег #SaveOlegSentsov.

У різних країнах світу цими днями відбуваються акції на підтримку українського режисера з Криму Олега Сенцова, який оголосив голодування в колонії № 8 у російському місті Лабитнангі (Ямало-Ненецький автономний округ). Станом на 2 червня Сенцов голодує вже 20-й день.

Нагадаємо, у Києві на Майдані Незалежності пройшла акція на підтримку українського політв'язня, кінорежисера Олега Сенцова, який 14 травня оголосив безстрокове голодування.

Раніше повідомлялося, що у 71 місті світу пройде акція на підтримку Олега Сенцова. 

Так, заходи на підтримку українського політв'язня проходять сьогодні в Австралії, США, Німеччині, Грузії, Ізраїлю, Франції, Німеччині, Об'єднаних Арабських Еміратах, Кувейту, Канаді, Португалії, Британії, Греції, Австрії, Чехії, Швеції, Швейцарії, Естонії, Литві, Латвії, Італії та Бельгії. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: