Волонтерка закликала зробити повну блокаду Донбасу, щоб люди там «завили»

На думку волонтерки, тоді жителі Донбасу самі скажуть, що хочуть повернутися в Україну

Скасовувати економічну блокаду окупованого бойовиками Донбасу не можна. Про це в коментарі виданню «Гордон» заявила волонтер з Маріуполя Галина Однорог.
«Я проти цього категорично. Нехай ці люди їдять російські продукти, які вони хотіли, і за російськими цінами... А то вони там сидять, а приїжджають до нас купувати наші продукти, тому що наші дешевше і смачніше. Вони хотіли в Росію, ось нехай там сидять і жеруть російське. А якщо хочуть в Україну, то нехай виходять і кажуть, що готові повернутися. Це моя особиста думка», - зазначила вона.
На думку Однорог, такими методами жителів окупованих територій повернути не вдасться. «Якщо ми будемо їм давати українські продукти, ніколи в житті ми їх не повернемо. Вони будуть отримувати по дві пенсії, зарплати, є наші продукти, і плювати на нас. І розповідати сепаратистам, де нас треба бити», - вважає вона.
Волонтер додала, що при ухваленні рішення про скасування блокади Донбасу потрібно враховувати громадську думку. Вона вважає, щоб у жителів окупованого регіону з'явилося бажання повернутися в Україну, потрібно організувати повну блокаду.
«Щоб повернути, треба зробити повну блокаду і перекрити всю контрабанду, яка надходить... Стіну побудувати... Вони там посидять деякий час без українських пенсій, зарплат, продовольства і завиють. Тоді самі скажуть, що хочуть повернутися в Україну... І обов'язково там запустити наші українські телеканали, щоб вони дивилися. Це найголовніше», - сказала вона.