Волонтерка закликала зробити повну блокаду Донбасу, щоб люди там «завили»

Волонтерка закликала зробити повну блокаду Донбасу, щоб люди там «завили»

На думку волонтерки, тоді жителі Донбасу самі скажуть, що хочуть повернутися в Україну

Скасовувати економічну блокаду окупованого бойовиками Донбасу не можна. Про це в коментарі виданню «Гордон» заявила волонтер з Маріуполя Галина Однорог.
«Я проти цього категорично. Нехай ці люди їдять російські продукти, які вони хотіли, і за російськими цінами... А то вони там сидять, а приїжджають до нас купувати наші продукти, тому що наші дешевше і смачніше. Вони хотіли в Росію, ось нехай там сидять і жеруть російське. А якщо хочуть в Україну, то нехай виходять і кажуть, що готові повернутися. Це моя особиста думка», - зазначила вона.
На думку Однорог, такими методами жителів окупованих територій повернути не вдасться. «Якщо ми будемо їм давати українські продукти, ніколи в житті ми їх не повернемо. Вони будуть отримувати по дві пенсії, зарплати, є наші продукти, і плювати на нас. І розповідати сепаратистам, де нас треба бити», - вважає вона.
Волонтер додала, що при ухваленні рішення про скасування блокади Донбасу потрібно враховувати громадську думку. Вона вважає, щоб у жителів окупованого регіону з'явилося бажання повернутися в Україну, потрібно організувати повну блокаду.
«Щоб повернути, треба зробити повну блокаду і перекрити всю контрабанду, яка надходить... Стіну побудувати... Вони там посидять деякий час без українських пенсій, зарплат, продовольства і завиють. Тоді самі скажуть, що хочуть повернутися в Україну... І обов'язково там запустити наші українські телеканали, щоб вони дивилися. Це найголовніше», - сказала вона.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: