Захарченко звільнив «мера» Донецька після вбивства Мотороли

«Мер» Донецька Ігор Мартинов

Місце Ігоря Мартинова посів Олексій Кулемзін

Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко зняв свого спільника Ігоря Мартинова з поста «глави адміністрації» окупованого Донецька.

Про це повідомляє видання «Новости Донбасса» з посиланням на власні джерела.

Водночас Захарченко призначив Мартинова главою своєї адміністрації «з питань соціальної політики».

Активіст Іван Жеведь на своїй сторінці в Facebook повідомив, що місце Мартинова посів Олексій Кулемзін.
Зазначимо, що досі законним мером міста залишається Олександр Лук'янченко, який у 2014 році через погрози бойовиків змушений був покинути Донецьк і перебуває зараз у Києві.

«Кулемзін Олексій Валерійович (13.6.1974) з Донецька. Закінчив аспірантуру Донецького національного університету за спеціальністю «держу правління». Працював в адміністрації. У 2007-2010 начальник Управління зовнішньоекономічних зв'язків та європейської інтеграції Донецької ОДА, в 2011-2013 рр. Заступник начальника головного управління регіонального розвитку, залучення інвестицій і зовнішньоекономічних відносин ДОДА, входив до секретаріату Єврорегіону «Донбас». У листопада 2014 призначений директором КП «Донелектроавтотранс». Восени 2016 брав участь в так званому «праймеріз» на посаду голови Донецька», - повідомив Жеведь.

Раніше ряд ЗМІ повідомляли, що місцезнаходження Мартинова останні кілька місяців невідоме.

Читайте статтю Главкому за 2014 рік: Самопровозглашенный «мэр» Донецка: Будем получать гражданство «ДНР» и новые паспорта

Читайте також статтю Главкому за 2015 рік: Самопровозглашенный мэр Донецка Игорь Мартынов: Я в Брюсселе один раз был. Ничего хорошего там не увидел