Захарченко звільнив «мера» Донецька після вбивства Мотороли

Захарченко звільнив «мера» Донецька після вбивства Мотороли
«Мер» Донецька Ігор Мартинов

Місце Ігоря Мартинова посів Олексій Кулемзін

Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко зняв свого спільника Ігоря Мартинова з поста «глави адміністрації» окупованого Донецька.

Про це повідомляє видання «Новости Донбасса» з посиланням на власні джерела.

Водночас Захарченко призначив Мартинова главою своєї адміністрації «з питань соціальної політики».

Активіст Іван Жеведь на своїй сторінці в Facebook повідомив, що місце Мартинова посів Олексій Кулемзін.
Зазначимо, що досі законним мером міста залишається Олександр Лук'янченко, який у 2014 році через погрози бойовиків змушений був покинути Донецьк і перебуває зараз у Києві.

«Кулемзін Олексій Валерійович (13.6.1974) з Донецька. Закінчив аспірантуру Донецького національного університету за спеціальністю «держу правління». Працював в адміністрації. У 2007-2010 начальник Управління зовнішньоекономічних зв'язків та європейської інтеграції Донецької ОДА, в 2011-2013 рр. Заступник начальника головного управління регіонального розвитку, залучення інвестицій і зовнішньоекономічних відносин ДОДА, входив до секретаріату Єврорегіону «Донбас». У листопада 2014 призначений директором КП «Донелектроавтотранс». Восени 2016 брав участь в так званому «праймеріз» на посаду голови Донецька», - повідомив Жеведь.

Раніше ряд ЗМІ повідомляли, що місцезнаходження Мартинова останні кілька місяців невідоме.

Читайте статтю Главкому за 2014 рік: Самопровозглашенный «мэр» Донецка: Будем получать гражданство «ДНР» и новые паспорта

Читайте також статтю Главкому за 2015 рік: Самопровозглашенный мэр Донецка Игорь Мартынов: Я в Брюсселе один раз был. Ничего хорошего там не увидел

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: