Заступник міністра економіки знову всіх лякає своїм звільненням

Максим Нефьодов
Фото «Фокус»

Нефьодов знову погрожує звільнитись

Заступник міністра економічного розвитку Максим Нефьодов знову планує звільнитись. Про це він розповів у програмі «Нова кров» на телеканалі ZIK.

«Йдеться не лише про фінансові чинники, які змушують мене йти з державної служби. Просто кожна людина приходить, аби щось зробити. Мені здається, що більшу частину з того, що я собі планував, я зробив», – пояснив він.

Після держслужби Нефьодов планує повернутись у бізнес. Каже, що він уже у тому віці, коли мріяти про професії письменника, спортсмена чи художника не доводиться. «Я є спеціалістом з інвестицій і проектного менеджменту. Тому я, звичайно, шукатиму роботу, пов’язану з аналогічною діяльністю. Це – або управління активами, або залучення іноземних інвестицій», – розповів заступник міністра.

Нагадаємо, 3 лютого Нефьодов уже писав заяву про звільнення, про що повідомив у себе на сторінці у Facebook. «Друзі, сьогодні я прийняв важке рішення разом з міністром покинути пост держслужбовця в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України. Ми багато чого досягли, планів у нас ще більше, але ми бачимо перешкоди, які не дозволяють реалізувати задумане. Я не політик, а менеджер, я на посаді доти, доки там можу приносити більшу користь країні, ніж не на посаді», – зазначив він. Раніше того ж дня заявив про свою відставку міністр економіки Айварас Абромавичус.