Заступник міністра економіки знову всіх лякає своїм звільненням

Заступник міністра економіки знову всіх лякає своїм звільненням
Максим Нефьодов
Фото «Фокус»

Нефьодов знову погрожує звільнитись

Заступник міністра економічного розвитку Максим Нефьодов знову планує звільнитись. Про це він розповів у програмі «Нова кров» на телеканалі ZIK.

«Йдеться не лише про фінансові чинники, які змушують мене йти з державної служби. Просто кожна людина приходить, аби щось зробити. Мені здається, що більшу частину з того, що я собі планував, я зробив», – пояснив він.

Після держслужби Нефьодов планує повернутись у бізнес. Каже, що він уже у тому віці, коли мріяти про професії письменника, спортсмена чи художника не доводиться. «Я є спеціалістом з інвестицій і проектного менеджменту. Тому я, звичайно, шукатиму роботу, пов’язану з аналогічною діяльністю. Це – або управління активами, або залучення іноземних інвестицій», – розповів заступник міністра.

Нагадаємо, 3 лютого Нефьодов уже писав заяву про звільнення, про що повідомив у себе на сторінці у Facebook. «Друзі, сьогодні я прийняв важке рішення разом з міністром покинути пост держслужбовця в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України. Ми багато чого досягли, планів у нас ще більше, але ми бачимо перешкоди, які не дозволяють реалізувати задумане. Я не політик, а менеджер, я на посаді доти, доки там можу приносити більшу користь країні, ніж не на посаді», – зазначив він. Раніше того ж дня заявив про свою відставку міністр економіки Айварас Абромавичус.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: