На Карибах кримінального авторитета кремували у труні вартістю $50 тисяч

У траурній церемонії взяли участь чоловіки на дорогих авто. Фото біля будинку Сухдео
Фото: Jam Press

Перед тим як спалити, тіло чоловіка омили шампанським Mo’t & Chandon. Потім на нього надягли коштовності та поклали у труну вартістю $50 тис

Мільйонера і кримінального авторитета із карибської республіки Тринідад і Тобаго 33-річного Шерона Сухдео поклали в труну в одязі від дорогих брендів та коштовностях вартістю $100 тис.

Шерон за життя займався торгівлею авто та нерухомості. Його машину розстріляли невідомі біля будинку родичів. Під час церемонії прощання чоловіка поклали в позолочену труну, розповідає Daily Mail.

Перед тим як спалити, тіло чоловіка омили у шампанському Mo’t & Chandon. Потім на нього надягли коштовності та поклали у труну вартістю $50 тис. Її кришка була прикрашена всередині написами «Sheron's Auto» і «World Boss». Пару черевиків фірми Timberland також поклали до тіла.

Попрощатися з «Босом Світу» прийшли сотні людей. Пресу до будинку не пустили.

Після церемонії прощання Сухдео відвезли на місце кремації у Bentley вартістю $150 тис. Друзі авторитета влаштували дрифт на дорогих машинах на майданчику для спалення. Також зазначається, що у вогнище підливали шампанське.

Ювелірні вироби перед спаленням зняли, говорять одні. Інші стверджують, що чоловік згорів разом з ланцюгами та каблучками.

Сухдео був одружений та мав двох дітей. Дружина Рейчл під час похорону була не надто емоційна.

Кримінальний авторитет загинув у наслідок «розбірок» між двома конкуруючими бандами. Вбивці планували напад протягом кількох років, припускають правоохоронці. Два роки тому на нього уже скоювали замах. Сухдео найняв кількох офіцерів поліції, аби його охороняли.