На Карибах кримінального авторитета кремували у труні вартістю $50 тисяч

На Карибах кримінального авторитета кремували у труні вартістю $50 тисяч
У траурній церемонії взяли участь чоловіки на дорогих авто. Фото біля будинку Сухдео
Фото: Jam Press

Перед тим як спалити, тіло чоловіка омили шампанським Mo’t & Chandon. Потім на нього надягли коштовності та поклали у труну вартістю $50 тис

Мільйонера і кримінального авторитета із карибської республіки Тринідад і Тобаго 33-річного Шерона Сухдео поклали в труну в одязі від дорогих брендів та коштовностях вартістю $100 тис.

Шерон за життя займався торгівлею авто та нерухомості. Його машину розстріляли невідомі біля будинку родичів. Під час церемонії прощання чоловіка поклали в позолочену труну, розповідає Daily Mail.

Перед тим як спалити, тіло чоловіка омили у шампанському Mo’t & Chandon. Потім на нього надягли коштовності та поклали у труну вартістю $50 тис. Її кришка була прикрашена всередині написами «Sheron's Auto» і «World Boss». Пару черевиків фірми Timberland також поклали до тіла.

Попрощатися з «Босом Світу» прийшли сотні людей. Пресу до будинку не пустили.

Після церемонії прощання Сухдео відвезли на місце кремації у Bentley вартістю $150 тис. Друзі авторитета влаштували дрифт на дорогих машинах на майданчику для спалення. Також зазначається, що у вогнище підливали шампанське.

Ювелірні вироби перед спаленням зняли, говорять одні. Інші стверджують, що чоловік згорів разом з ланцюгами та каблучками.

Сухдео був одружений та мав двох дітей. Дружина Рейчл під час похорону була не надто емоційна.

Кримінальний авторитет загинув у наслідок «розбірок» між двома конкуруючими бандами. Вбивці планували напад протягом кількох років, припускають правоохоронці. Два роки тому на нього уже скоювали замах. Сухдео найняв кількох офіцерів поліції, аби його охороняли.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: