Як виглядають шоколадні шедеври, створені справжнім кулінарним художником. Фотогалерея

На створення одної шоколадної скульптури Гішон часом витрачає понад 15 годин

Французького кондитера Аморі Гішона за майстерне вміння перетворювати груду шоколаду в надзвичайно реалістичні скульптури прозвали шоколадним архітектором. Із шоколадної маси він здатен створити будь-що: від покритого цвітом дерева до габаритного годинника з маятником.

Гішон є одним із найпопулярніших у світі кулінарів. У соцмережах має понад 1 млн підписників. Раніше працював у відомих кондитерських Парижа й Лас-Вегаса, а нині він сам собі хазяїн. Проводить майстер-класи, консультує, працює над створенням нових ідей для десертів.

Удосконалює навички шоколатьє в орендованому приміщенні кондитерської школи. Фото своїх шоколадних шедеврів викладає на власній сторінці в Instagram.