Як виглядають шоколадні шедеври, створені справжнім кулінарним художником. Фотогалерея

Як виглядають шоколадні шедеври, створені справжнім кулінарним художником. Фотогалерея

На створення одної шоколадної скульптури Гішон часом витрачає понад 15 годин

Французького кондитера Аморі Гішона за майстерне вміння перетворювати груду шоколаду в надзвичайно реалістичні скульптури прозвали шоколадним архітектором. Із шоколадної маси він здатен створити будь-що: від покритого цвітом дерева до габаритного годинника з маятником.

Гішон є одним із найпопулярніших у світі кулінарів. У соцмережах має понад 1 млн підписників. Раніше працював у відомих кондитерських Парижа й Лас-Вегаса, а нині він сам собі хазяїн. Проводить майстер-класи, консультує, працює над створенням нових ідей для десертів.

Удосконалює навички шоколатьє в орендованому приміщенні кондитерської школи. Фото своїх шоколадних шедеврів викладає на власній сторінці в Instagram.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: