Буданов і чарівне жабеня. Очільник ГУР прокоментував картини Гапчинської

Буданов прокоментував картини Гапчинської
фото: Кирило Буданов/Facebook

«Дякую пані Євгенії та їхнім із чоловіком-воїном дітям, які надихають художницю на створення свого магічного і прекрасного світу полотен», – Буданов

Українська художниця Євгенія Гапчинська написала картини, на яких зображено начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова. Вона назвала полотна «Чарівна посмішка Буданова» та «Буданов та чарівне жабеня». Очільник ГУР прокоментував творчість художниці у Facebook.

«Несподівано дізнався, що українська художниця Євгенія Гапчинська, творчість якої давно шаную, написала картини з моїм жабеням. Насправді Петро уже давно не жабеня, а справжній довгожитель – йому 17 років», – написав Буданов.

фото: e.gapchinska/Instagram

«Дякую пані Євгенії та їхнім із чоловіком-воїном дітям, які надихають художницю на створення свого магічного і прекрасного світу полотен. Хай квітне й розвивається український живопис! За наші мистецтво й культуру продовжуємо боротьбу!», – додав очільник ГУР.

Деяким користувачам соцмереж не сподобалися картини, адже як стверджують, на них «Буданов схожий на Адольфа Гітлера».

Інші користувачі соцмереж позитивно оцінили творчість та активно коментують.

Нагадаємо, що раніше Гапчинська зобразила Джонсона янголом з українським прапором. «Наш янгол-помічник», – підписала вона картину.