Марк Цукерберг зробив оригінальний подарунок дружині

Марк Цукерберг не приховує любові до дружини Прісцилли Чан
фото із відкритих джерел

Цукерберг у себе в саду встановив статую дружини

40-річний засновник Facebook Марк Цукерберг вирішив в оригінальний спосіб висловити любов до матері своїх дітей, дружини Прісцилли Чан.

Він замовив статую у вигляді своєї 39-річної коханої, яку поставив у себе в саду. Фото Прісцилли поряд з її кам'яною копією Марк виклав в Instagram. Статую жінки Марк замовив у відомого американського митця Даніеля Аршама і вона зображує матір трьох дітей, яка стоїть у розвіяному вітром срібному одязі.

Чан поділилася дописом у сторіс та жартом написала: «Ти мене не зможеш не помітити» . Крім того, у коментарях до фото вона запитала: «Чим більше мене, тим краще?».

Нагадаємо, раніше Марк Цукерберг опублікував у своєму Instagram допис з повідомленням про те, що він вирішив розпочати займатись фермерством і почав вирощувати велику рогату худобу. Засновник Facebook похвалився новиною про те, що почав вирощувати велику рогату худобу на своєму ранчо на Гаваях і збирається відгодовувати її пивом. Марк Цукерберг проілюстрував повідомлення фотографією з тарілкою стейка.

Читайте також: Цукерберг будує один із найдорожчих комплексів у світі з великим бункером