Сестра запроданки Наташі Корольової запалила на концерті Миколайчука у Флориді

Ірина прийшла на концерт в українському вбранні
фото з відкритих джерел

Співачка Руся не виходила на велику сцену більше 20 років

Руся, одна з найвідоміших українських співачок свого часу, несподівано з'явилася на концерті співака Анатолія Матвійчука в одному з містечок США. Ірина Осауленко багато років мешкає з родиною в Америці, а з початком російської агресії активно підтримує Україну в своїй соцмережі. За словами Миколайчука, артистка не виходила на велику сцену понад 20 років.   

«Однією з найцікавіших миттєвостей концерту у Флориді, була та, коли на сцену до мене  вийшла Руся – шалено популярна співачка наприкінці 90-х. Тоді ми активно співпрацювали з її чоловіком Костянтином Осауленком і написали для неї з два десятка пісень, серед яких «Ворожка», «Русалонька», «Зачароване коло» та багато інших. Останні два десятиліття вона живе у Майамі. І от знову спільна сцена. Руся не виходила на публіку вже років 20, а я сцену не полишав ніколи. Роки наклали на нас свій індивідуальний відбиток... Але мені так хотілося, щоб вона знову відчула публіку, як у своїй юності!  Спасибі, Русю, що на концерті ти підтримала мене – і всю Україну, звідки ти родом», – написав Миколайчук на своїй сторінці у Фейсбук.

Підписники артиста подякували Ірині за підтримку. Колишня суперпопулярна співачка нині керує хором у передмісті Майамі та вчить співу діток в школі при українській церкві. Ірина Осауленко – рідна сестра співачки-запроданки Наташі Корольової, яка підтримує кремлівську агресію. Мама співачок – дирижер Людмила Поривай – на стороні України. Нещодавно вона виходила на сцену під час виступу в Америці співачки Ірини Білик. Народна артистка тоді публічно відчехвостила зятя Поривай – стриптизера Тарзана за ганебні пости про Україну.

Ірина Осауленко полишила сцену через проблеми в родині. Первісток Русі та її чоловіка Костянтина Осауленка, продюсера, поета та композитора, народився з діагнозом ДЦП. Дитина не ходила і не розмовляла, подружжя сподівалося на допомогу західних лікарів. На жаль, Вова помер 1999-го. У 2004-го з'явився син Матвій, якому діагностували аутизм. Артистка зізнається, що було не до кар'єри. 2006-го на світ з'явилася донька Софія.

Читайте також: