Стан здоров'я відомого російського пропагандиста різко погіршується

фото з відкритих джерел

Для Корчевнікова багаторічне лікування виявилося неефективним

Один з найвідоміших російських пропагандистів Борис Корчевніков вже багато років бореться із серйозним захворюванням мозку. Ура-патріот розповідав про те, що йому в Німеччині провели трепанацію черепа. Через пухлину мозку Корчевніков почав втрачати слух.

Російські ЗМІ пишуть, що Корчевніков не може спілкуватися з людьми без використання спеціального пристрою. Воно допомагає розпізнавати мову співрозмовників, але в гаджеті з'являються слова людей. Таким чином, Корчевніков спілкується з усіма людьми в особистому та професійному житті.

Для путініста багаторічне лікування виявилося неефективним. Навіть хірургічне втручання не позбавило Корчевнікова недуги. Шанувальники помітили, що той вже має проблеми в міміці. Мова Корчевнікова стала повільнішою, що привертає багато уваги глядачів.

Влітку минулого року ходили чутки про те, що 40-річний журналіст помер від тривалої хвороби. З'являлася інформація, що це сталося у Донецьку, коли чоловік приїжджав туди із пропагандистським виступом. Проте чутки незабаром спростували.

Раніше «Главком» писав, що український продюсер, який відкрив дорогу на ТБ пропагандисту Корчевнікову, поставив йому діагноз.

Читайте також: Тіна Кароль видалила новий кліп після скандалу з росіянами та зробила заяву