Зірка двох сезонів «Голосу країни» повідомив про серйозну хворобу і розповів про лікування

Віктор Нікіфоров повідомив, що хворіє на лімфому Ходжкіна другого стадії
фото: instagram.com/gorim_music

Нікіфором зізнався шанувальникам, що «змінив стиль» не просто так 

Український співак Віктор Нікіфоров, який брав участь в сьомому та 11-му сезонах шоу «Голос країни», який виступає під творчим псевдонімом Gorim, повідомив, що у нього рак. Про це  виконавець повідомив на своїй сторінці Instagram.  

Нікіфором зізнався шанувальникам, що не просто так «змінив стиль».

За словами музиканта, на кардинальну зміну зачіски він пішов через свою хворобу – онкологічне захворювання. У Нікіфорова виявили лімфому Ходжкіна другої стадії, зараз він перебуває у лікарні на хіміотерапії.

Віктор Нікіфоров
фото: instagram.com/gorim_music

Музикант зауважив, що поки не планує робити жодних зборів (принаймні, поки що) на лікування

«Лікують мене в Інституті раку, почуваю себе добре. Ділюся з вами цим, бо зараз це важливий аспект мого життя і це важко буде приховати, особливо з часом лікування», – зазначив музикант.

За словами Нікіфорова, боротьба з раком у його сімʼї та у сімʼях його друзів – це вже знайома ситуація і пройдений етап. «Ми це вже бороли! Пройдемо ще раз. Всіх цілую, обіймаю і роблю музло», – додав музикант.

Нагадаємо, співак із Харкова обрав собі псевдонім Gorim. Він двічі брав участь у шоу «Голос країни» в командах Сергія Бабкіна і Тіни Кароль. На початку літа музикант випустив трек «Fire show», а навесні відбулася премʼєра пісні «Котики на сонці».

Нагадаємо, статистичні дані з усього світу свідчать про те, що серед дорослих віком до 50 років зростає захворюваність на понад десяток видів раку. За прогнозами вчених, між 2019 та 2030 роками кількість випадків раннього раку збільшиться приблизно на 30%. Можливі причини такої тенденції та майбутні дослідження раку проаналізувало видання Nature.

Читайте також: Принцеса Уельська, яка бореться з раком, під овації глядачів з'явилася на публіці