«Янукович заплакав»: в іспанському шкільному підручнику написали цікаву задачу

Янукович став героєм задачі в підручнику економіки за 9 клас
фото з відкритих джерел

Про експрезидента України Януковича склали задачу для шкільного підручника з економіки

В іспанському шкільному підручнику за 9 клас знайшли задачу, героєм якої став колишній президент України Віктор Янукович. Про це розповіла Оксана Калужна у Facebook.

«Зустріла в стрічці. Люди виїхали в Іспанію. Дитина в Сан-Себастьян пішла в школу й принесла додому задачу з підручника економіки за 9 клас», – поділилася жінка.

Задача: «Віктор Янукович був заможним тираном. Йому подобалися розкішні автомобілі: у нього було 10 Ferrari і 15 Lamborghini. Одного разу він пішов у салон Porsche купити новий автомобіль, але йому сказали, що останній випуск вже проданий. Янукович заплакав. Як би ви пояснили його реакцію?». Школярам дали завдання визначити, це макроекономіка чи мікроекономіка.

фото: Оксана Калужна

«Чому в Україні не складають таких задач? Це ж виховує. І не лише про Януковича. Персонажів на головних героїв задач сотні-тисячі», – поцікавилася Оксана Калужна.

Користувачам мережі сподобалася цікава задача з колишнім президентом-втікачем у головній ролі:

  • «Це кайф!»;
  • «Дітям в класі дають задачки про політиків. У нас би на таке не наважилися»;
  • «Це клас».

Нагадаємо, колаборант Олег Царьов розповів, де зараз мешкає президент-утікач Віктор Янукович. За його словами, Янукович має будинок у Підмосков'ї, але де саме, Царьов ніколи не цікавився. Крім нерухомості неподалік Москви експрезидент України володіє найбільшим та одним із найкращих мисливських господарств у Сочі, заради якого він «відхопив» частину заповідника.