Росія вкрала мультфільм «Тачки», який переробить на свій лад

Головними героями «Копійки» стануть автомобілі вітчизняного автопрому
колаж: glavcom.ua

Компанія залучатиме до озвучення мультяшних героїв російських політиків

Мультиплікатори РФ представили анімаційний фільм під назвою «Копійка», який скопіювали із хітової історії Pixar «Тачки». Про це стало відомо із російських інтернет-ресурсів.

Відомо, що поцуплений мультфільм розробляє компанія «Гром». Його презентували у Фонді кіно. 

Компанія залучатиме до озвучення мультяшних героїв російських політиків. Студія запевнила, що домовилася про це з більшістю кремлівських чиновників, окрім «однієї людини, з якою ще не розмовляли».

Головними героями «Копійки» стануть автомобілі вітчизняного автопрому. Події відбуватимуться в автомобільному світі, де панує загроза. Такі персонажі, як «Лада», «Жигулі» та інші подорожуватимуть Росією, Китаєм та Індією.

Росія вкрала мультик у Pixar
фото з відкритих джерел

Кожен герой представлятиме різні концерни, які, за інформацією компанії, вкладатимуть гроші в мультфільм. На презентації повідомили, що «практично всі компанії погодились»

Замість головного героя, який був червоною спортивною машиною, на ім'я Блискавка МакКвін, у «Копійці» буде червоний ВАЗ-2101.

Мультфільм «Тачки» від Pixar
фото з відкритих джерел

Користувачі соціальних мереж почали вигадувати який вигляд матимуть автомобільні версії російських терористів, зокрема російського диктатора Володимира Путіна та міністра оборони Сергія Шойгу. 

фото з відкритих джерел

Нагадаємо, що росіяни захотіли здивувати й свою аудиторію, але нічого нового, крім крадіжки, вигадати не змогли. Тому просто незаконно показують «Мавку» у своїх містах.