У США ведмідь заліз до будинку та вкрав відбивні (фото)

Ведмідь трохи похазяйнував у домі та повернувся до лісу
фото з відкритих джерел

Хазяїн жартома сказав, що він «вдячний за те, що ведмідь був шанобливим гостем»

У США, в штаті Колорадо, бурий ведмідь занадився до будинку місцевого жителя. Він украв кілька свинячих відбивних, застряг у ванній та намагався зістрибнути з другого поверху. Про це пише dailystar.co.uk.

Жінка зафільмувала, як великий ведмідь намагається вибратись із будинку її сусіда. Вона дуже перелякалася, тому викликала поліцію. 

Її сусіда не було вдома, коли ведмідь проник до його будинку.

Після інциденту ведмідь завис на вікні другого поверху, роздумуючи, чи варто йому стрибати. Однак тварина вирішила, що занадто високо, і вирішила повернутися всередину дому. Ведмідь спустився на перший поверх, а згодом зник у лісі. 

Власник будинку Раян Макфарлейн був приголомшений, коли дізнався, що непроханий гість проник до його будинку, поки він був на роботі.

«Ведмідь «вчепився кігтями у вікно і просто вирвав його, заліз всередину і поласував моїми свинячими відбивними, які я готував на вечерю того вечора, забрав деякі закуски з комори та перекинув рослини», – розповів він. 

Відомо, що тварина перекусила свинячими відбивними та ласощами з шафи. Йому навіть вдалося помилково зачинитися у ванній кімнаті на деякий час.

Хазяїн жартома сказав, що він «вдячний за те, що ведмідь був шанобливим гостем». 

Додамо, що в американському місті Річмонд рятують від ожиріння одного з найтовстіших котів у світі. Про це повідомляють Mirror та місцева служба з контролю за тваринами.

Читайте також: Скандал з морськими котиками в готелі «Немо». Зірковий блогер виправдався за жахливе відео