Принцеса Уельська, яка бореться з раком, під овації глядачів з'явилася на публіці

Принцеса Уельська Кетрін 14 липня з'явилася на нагородженні переможців фіналу чоловічого одиночного розряду
Фото: ЕРА

Принцесу супроводжувала її донька Шарлотта і молодша сестра Піппа Міддлтон

14 липня принцеса Уельська Кетрін з'явилася на церемонії нагородження переможців фіналу чоловічого одиночного розряду на чемпіонаті Wimbledon у Великобританії. Її супроводжували донька Шарлотта та молодша сестра Піппа Міддлтон. Відповідні фото опублікувало агентство ЕРА.

Для цього заходу Кетрін обрала елегантну бузкову сукню від британського бренду Safiyaa, доповнивши образ брошкою-бантом. Таблоїд також повідомляє, що коли принцеса Уельська, яка з 2016 року є покровителькою Всеанглійського клубу лаун-тенісу та крокету, увійшла до королівської ложі, розташованої над центральним кортом, глядачі зустріли її бурхливими оплесками й оваціями.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Wimbledon (@wimbledon)

На офіційній сторінці Wimbledon в Instagram опубліковано відео, на якому зафіксовано, як принцеса Уельська нагороджує переможця турніру, іспанського тенісиста Карлоса Алькараса.

Це друга публічна поява Кетрін після того, як вона повідомила про свою боротьбу з раком. Перший вихід у світ відбувся 15 червня з нагоди офіційного святкування дня народження короля Великобританії Чарльза III. Ця друга поява принцеси Уельської на публіці після того, як вона повідомила, що бореться з раком. Уперше вона вийшла у світ 15 червня з нагоди офіційного святкування дня народження короля Великобританії Чарльза III – параду Trooping the Colour.

Нагадаємо, лікарі короля Великої Британії Чарльза III виявили у нього онкологічне захворювання на ранній стадії, повідомив прем'єр-міністр країни Ріші Сунак. За словами глави уряду, він перебуває у постійному контакті з монархом і сподівається на його повне одужання.

Зазначалося, що монарх відкладе свої обов'язки, але продовжить виконувати державні, і навіть не залишить роботу з документацією. Деякі публічні обов'язки короля на себе візьме його син, принц Уельський Вільям, який був змушений раніше терміну повернутися з невеликої відпустки по догляду за дружиною, яка нещодавно оперувала операцію.

Читайте також: Букінгемський палац повідомив тривожні новини про здоров'я королівських осіб