Автора книги «Кохання живе три роки» затримано у справі про зґвалтування

Бегбедер отримав світову славу завдяки його книгам «Кохання живе три роки», «99 франків», «Вікна у світ», «Французький роман»
фото з відкритих джерел

Бегбедера викликали на допит до поліцейської дільниці близько 9 ранку 12 грудня

У Франції співробітниками поліції був затриманий відомий письменник Фредерік Бегбедер. Юстиція не надавала додаткової інформації за фактом затримання письменника. Але, за словами представника органів, справа не пов'язана з наркотиками. Інші подробиці затримання чоловіка наводити не стали.

Потім з'явилася інформація, що Фредерік проходить у справі про зґвалтування і вже ув'язнений у поліцейській дільниці. Як повідомило джерело в поліції, за фактом зґвалтування розпочато попереднє розслідування.

За інформацією France Bleu, влітку минулого року молода жінка заявила в поліцію, що у неї був із письменником сексуальний зв'язок спочатку за взаємною згодою, а друга сталася вже без її згоди. Події відбувалися у номері готелю. 

Нагадаємо, Бегбедер отримав світову славу завдяки його книгам «Кохання живе три роки», «99 франків», «Вікна у світ», «Французький роман». За останню книгу у 2009 році письменник отримав премію «Ренодо». Нагорода є однією з найважливіших у галузі літератури у Франції.

Як повідомлялося, знаменитий французький письменник Фредерік Бегбедер звернувся до громадян Російської Федерації. Він закликав зупинити війну проти України, яку розв'язав російський лідер Володимир Путін.