«Кохання замало». Зеленська розповіла, як змінилися її стосунки з чоловіком з початку війни

Олена ЗЇеленська: «Кожна зустріч – це радість»
фото: кадр з інтерв’ю CNN

Зеленська зазначила, що вони з чоловіком бачаться  не так часто, як їй того хотілося б

Перша леді України Олена Зеленська в інтерв'ю лорду Майклу Ешкрофту для британської медіаплатформи Daily Mail та The Mail on Sunday розповіла, як змінилися її стосунки із чоловіком, президентом України Володимиром Зеленським після початку повномасштабної війни. Запис їхньої розмови з’явився на YouTube-каналі Офісу президента.

За словами Олени Зеленської, вони з чоловіком змогли підтримати один одного, так як сподівалися один на одного.

«І я його, мені здається, не підвела. І він мене ніколи не підводить. І це зближує людей», – каже перша леді.

Зеленська зазначила, що вони з чоловіком бачаться  не так часто, як їй того хотілося б, і це теж впливає на те, що їхні стосунки із чоловіком стали міцнішими.

«Кожна зустріч – це радість. Ми ніколи одне одному не набридаємо. І це також, мені здається, зміцнює родину. Подивимося, що буде далі, тому що зараз ми живемо все ж таки в зміненому стані. Це не нормальне життя для жодної людини у світі – жити у країні у війні. Це постійне психологічне напруження», – сказала дружина президента України.

Перша леді сподівається, що коли психологічне напруження спаде з нашою перемогою, усі зможуть залишитися при здоровому глузді й усе буде нормально.

«Але наразі мені здається, що ми близькі як ніколи емоційно й розуміємо одне одного дуже добре», – додала дружина Зеленського.

Перша леді України наголосила, що для неї у стосунках важливо відчувати повагу до свого партнера.

Олена Зеленська впевнена, що одного кохання недостатньо. Дружина президента України щаслива, що може його поважати, бо дуже важко залишатися, навіть за умови великого кохання, поруч з чоловіком, якщо не віриш у його чесність і порядність.

Нагадаємо, Олена Зеленська пояснила, чому погодилася на фотосесію для американського журналу Vogue, яка збурила суспільство через «чоловічу» позу першої леді України та як вона ставиться до закидів про «гламуризацію війни» через подібні фото. Зеленська зазначила, що ця зйомка запам’яталася, отже, рішення погодитися на неї було правильним.

Раніше Олена Зеленська зізналася, що війна сильно вплинула на життя її дітей: 19-річна донька Олександра зосереджена на навчанні, але не будує планів на майбутнє, а 11-річний син Кирило мріє стати військовим.  

Читайте також: Зеленський і перша леді відвідали «Охматдит»: зворушливі фото й відео