Оля Полякова слідом за Тіною Кароль побігла вчитися воювати

Співачка наголосила, що боїться зброї, але військовий зауважив, що «аби її не боятися, потрібно вміти з нею поводитися»
фото: скриншот відео

Військові допомогли артистці опанувати нову навичку

Оля Полякова завітала до 93-ої окремої механізованої бригади «Холодний Яр», де військові вчили артистку розбирати та збирати автомат. Так, співачка вирішила наслідувати Тіну Кароль, яка вже пройшла курс військової підготовки. 

Оля Полякова презентувала перший випуск шоу «Польова кухня». Військові подякували Поляковій за шоу та вирішили навчити співачку збирати та розбирати автомат.

Співачка наголосила, що боїться зброї, але військовий зауважив, що «аби її не боятися, потрібно вміти з нею поводитися».

фото: скриншот відео
фото: скриншот відео

Артистка швидко опанувала нову навичку, проте зауважила, що сподівається, що ці знання їй не знадобляться.

Зазначимо, Оля Полякова презентувала перший випуск шоу «Польова кухня». За умовами проєкту, дві команди кухарів, які зараз служать у Збройних Силах України, за 40 хвилин мають приготувати по страві в умовах військової польової кухні. Протягом шоу артистка слідкувала за роботою на кухні і ближче знайомилася із військовими.

Серед учасників був воїн із позивним «Ворот», який поділився своєю історією: «Був цікавий момент у Соледарі. 10 метрів між мною ним, не було плану чіткого, що робити, тим більше кидати в лоба йому гранату, але руки і адреналін це зробили самі, і я влучив. У той день ми пережили 56 танкових пострілів по нашій позиції. Існує думка, що війна – це тільки погане, але це таке саме життя, яке відрізняється умовами і вашою витримкою. ЗСУ – це не те чого треба боятися».

Після того як команди впоралися із приготуванням їжі, їхні побратими першими оцінили результат і обрали переможця.

Нагадаємо, раніше на проєкт «Польова кухня» українці відреагували неоднозначно. Вони наголошували, що під час війни недоречно організовувати подібні проєкти.

До слова, Полякова розповіла, як Винник підставив її на велику суму грошей. Виконавці встигли записати пісню та зняти кліп. Як виявилося, кошти на це видала велика компанія в обмін на рекламну інтеграцію. Полякова не вказала, про яку суму йдеться, та джерела Times of Ukraine зазначають, що це було €150 тис.

Читайте також: