Тіна Кароль вбралася у військову форму і збурила мережу. Що сталося? (фото)

Тіна Кароль під час навчань
фрто: instagram.com/reservist.ua

Співачка пройшла курс військової підготовки, але повідомлення про це спровокувало непередбачуваний ефект. Артистці пригадали загадковий фрагмент її минулого

Народна артистка України Тіна Кароль пройшла курс військової підготовки для цивільних осіб «Резервіст».

На фото та відео, опублікованих на сторінці курсів «Резервіст» в Instagram, зірка випробовує власні сили у штучно створених надзвичайних умовах.

Тіна Кароль на навчаннях
Тіна Кароль на навчаннях
фото: instagram.com/reservist.ua

Під наглядом інструктора артистка надавала допомогу пораненому, стріляла у мішень з різних положень. У сторіз на власній сторінці у мережі Тіна Кароль також виклала відео, на якому вона бере участь у тренувальній евакуації пораненого з поля бою та накладає собі турнікет на стегно.  

Тіна Кароль відпрацьовує навички з тактичної медицини
Тіна Кароль відпрацьовує навички з тактичної медицини
фото: instagram.com/reservist.ua

Як виявилося, Тіна Кароль долучилася до тренінгу з тактичної медицини. Він включає навчання поводженню зі зброєю, практичні заняття зі стрільби, використання радіозв'язку, інженерну підготовку та бойове злагодження.

«Мережею шириться відео про те, що я пройшла курс військової підготовки «Резервіст». Ну а що тут дивного? Я громадянка України. Це мій вибір. Мій вибір Україна вже дуже давно. Це не новина. Свідомо розуміти, що відбувається, як допомогти людям і собі в надзвичайній ситуації, і ми живемо у війні. Я вирішила для себе, що я мушу знати все», – сказала вона. Тіна Кароль також наголосила, що не стала епатувати інших курсантів своєю зірковістю, і проходила навчання максимально скромно. Деякі з учасників упізнали її лише після кількох днів навчань.

Тіна Кароль пройшла курс військової підготовки для цивільних осіб «Резервіст»
Тіна Кароль пройшла курс військової підготовки для цивільних осіб «Резервіст»
фото: instagram.com/reservist.ua

У коментарях під дописом на сторінці резервістів Тіну Кароль засипали компліментами, відмітивши, що до її ідеальної фігури пасує військова форма. 

Підписники на сторінці резервістів назвали Тіну Кароль надзвичайною жінкою
Підписники на сторінці резервістів назвали Тіну Кароль надзвичайною жінкою
скриншот коментарів
На думку підписників сторінки «Резервіст», Тіні Кароль пасує військовий однострій
На думку підписників сторінки «Резервіст», Тіні Кароль пасує військовий однострій
скриншот коментарів

На відміну від Instagram, користувачі мережі Х (колишній Twitter) пригадали Тіні Кароль неоднозначні фрагменти з її минулого. Так, журналістка Ольга Худецька закинула співачці, що вона у такий спосіб намагається відбілити своє минуле, пов'язане з подіями Майданом. 

Нагадаємо, під час подій Майдану в січні 2014 року співачка Тіна Кароль (Тетяна Ліберман) мала понад 470 телефонних розмов із кримінальним авторитетом Чебою – Олексієм Чеботарьовим, який є фігурантом розслідування щодо організаторів «тітушок» та може бути причетний до викрадення і вбивства майданівця Юрія Вербицького. Відповідні свідчення з матеріалів кримінальної справи виклав у Facebook журналіст, колишній народний депутат Ігор Луценко, якого разом із Вербицьким викрали 21 січня 2014 року.

Нагадаємо, раніше українську письменницю Марію Матіос обурила відверта фотосесія співачки Тіни Кароль, де співачка опустила джинси та позує у бюстгальтеру. Своїми думками щодо кадрів Матіос поділилася у Facebook.

Раніше повідомлялося, що відома українська співачка Тіна Кароль показала, як проводить час зі своїм 15-річним сином Веніаміном. Разом вони відправилися на відпочинок у Карпати.

До слова, українська акторка Ірма Вітовська розповіла, що Тіна Кароль є її родичкою. Виявилося, що брат Кароль одружився з сестрою Вітовської. Про це акторка поділилася в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Читайте також: Народний артист Іван Попович пояснив, як «1+1» «поневолив» Тіну Кароль

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: