Телеведучий Сенічкін перепросив за нецензурну лайку в ефірі (відео)

Ведучий телеканалу «1+1» Руслан Сенічкін
фото: Вікіпедія

Сенічкін пояснив, що «проґавив» момент, коли випускова група попередила його про прямий ефір

Український ведучий Руслан Сенічкін перепросив за те, що у прямому ефірі дозволив собі використати нецензурну лексику.

Ведучий, говорячи про необхідність перейменування вулиць Києва, висловився, використовуючи нецензурну лайку.

Сенічкін каже, що «проґавив» момент, коли випускова група попередила його про прямий ефір. Він усвідомляє, що така поведінка неприпустима.

«Я рефлексував суто з колегами на історії сюжету. Якби я усвідомлював, що це прямий ефір, я б сказав те саме, але без поганих слів. Але мене щиро обурює ситуація стосовно перейменування вулиць і я закликаю дивитися на контекст більш широко, глибоко, бути мудрими, далекоглядними. Врешті цікавитись історією. Не тією, яку писав для нас совєтський союз у підручниках», – сказав Сенічкін.

Телеведучий додав, що кожному з нас треба бути максимально свідомими і не давати жодного шансу впливати на себе російській пропаганді.

Сенічкін каже, що розуміє, чим керуються люди старшого покоління, які проти того, щоб позбуватися згадок про російських письменників з публічного простору.

«Вони не хочуть розлучатися з тим, до чого звикли, у чому жили всі роки. І важко відмовитись від того, у що вірив все життя. Все це маркери російської імперії. І коли ми сумніваємось, чи залишати маркери імперії на вулицях наших міст, ми наражаємо на небезпеку наше майбутнє, майбутнє наших дітей», – зазначив Сенічкін.

Нагадаємо, українська співачка Христина Соловій, яка нещодавно на сцені у Чорноморську Одеської області нецензурно висловилася про стару назву міста, саркастично пожартувала цю ситуацію. Відповідну заяву опублікувала в Х. Христина Соловій постане перед судом за лайку на концерті в Чорноморську. Після виступу співачки Христини Соловій у Чорноморську місцеві жителі написали заяву до поліції, звинувативши артистку у порушенні громадського порядку – публічному використанні обсценної лексики. 

Читайте також: Нецензурна лексика – це зброя, що працює проти нас