Принц Гаррі розповів про причину розбіжностей з королівською родиною

Принц Гаррі зазначив, що рідні не підтримали його прагнення відстоювати свою честь і права
фото з відкритих джерел

Принцу не подобалося, що він завжди у центрі уваги преси

Принц Гаррі заявив, що його рішення протистояти британським таблоїдам стало основною причиною погіршення стосунків з королівською сім'єю. Він розчарований тим, що родичі не підтримали його у цьому прагненні. Про це повідомляє ВВС.

«Пресі, бульварній пресі дуже подобається зображати її параноїдальною, але вона не була параноїдальною, вона була абсолютно права щодо того, що з нею відбувалося», – сказав він.

У грудні 2023 року принц Гаррі здобув перемогу в суді проти Mirror Group Newspapers (MGN), звинувативши їх у незаконному збиранні інформації. Суд зобов'язав компанію виплатити сотні тисяч фунтів стерлінгів компенсації за незаконні дії її співробітників щодо принца Гаррі та королівської сім'ї. Герцог Сассекський також підозрює, що його мати, принцеса Діана, могла стати першою жертвою таких хакерських дій

Наразі в суді розглядаються ще кілька позовів принца Гаррі проти британських таблоїдів, які він звинувачує у вторгненні в його приватне життя та незаконному збиранні інформації.

До слова, король Великої Британії Чарльз III 30 квітня, повернувся до громадських обов'язків уперше відтоді, як у лютому в нього діагностували рак. Разом із дружиною, королевою Каміллою, він відвідав онкологічний центр Macmillan при лікарні Університетського коледжу.

Читайте також: Принцеса Уельська привітала сина з 11-річчям зворушливим фото