Співачка Lama замилувала рідкісним фото з коханим і розповіла про особливу дату

Наталя Дзеньків із чоловіком
фото: Територія А, Facebook

Сьогодні Наталя Дзеньків разом із чоловіком відзначають особливу дату

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, показала романтичне фото зі своїм коханим чоловіком. Сьогодні, 31 липня, вони святкують восьму річницю стосунків. Про цю радісну подію співачка повідомила у своєму дописі в Instagram і виклала спільне фото з коханим.

«Це справжня спільна подорож, яка почалася з першого погляду і триває через тисячі моментів, кожен з яких додає новий штрих до картини нашої спільної історії. Це час, коли ми разом переживали злети і падіння, розуміли один одного без слів», – пише співачка.

За словами Наталії, це були вісім років підтримки і натхнення, коли вони надихали одне одного на досягнення нових вершин і мріяли про майбутнє.

«Безліч спільних вечорів, коли світ зупинявся, і ми залишалися лише вдвох – в теплі і затишку, де кожне слово має вагу, а кожний погляд говорить більше за тисячу слів», – ділиться співачка.

За ці роки Наталія разом з чоловіком мали спільні досягнення, відкривали нові горизонти, досліджували невідоме і насолоджувалися кожною миттю життя разом.

Це були моменти, пише співачка, коли вони будували плани, створювали традиції і творили власний всесвіт, де «любов і взаєморозуміння - це головні закони».

Співачка Lama з коханим чоловіком
фото: instagram.com/lamaukraine

Наприкінці артистка залишила вітання коханому, любов до якого, за її словами, з часом лише зміцнішала.

«Це вісім років, які показали, що справжня любов не боїться труднощів і випробувань, а навпаки, стає міцнішою та сильнішою! З нашим днем, коханий», – замилувала співачка. 

Нагадаємо, актриса Христина Федорак, як служить у Національному театрі ім. Івана Франка у столиці, вийшла заміж. Світлини та відео з радісної події колеги зірки виклали у сторіз. Як стало відомо «Главкому», обранцем Христини Федорак став Яніс Корчинський. Чоловік чотири роки жив у Китаї, заснував онлайн-магазин китайського чаю «Сьорб» і поширює чайну культуру в Україні, також створив артхаб Flat, де проводять виставки, концерти, лекції, йогу та чайні церемонії. 

Читайте також: Віктор Павлик зіграв весілля з дружиною після чотирьох років шлюбу: фото