Віктор Павлик зіграв весілля з дружиною після чотирьох років шлюбу: фото

Реп'яхова таємно організувала весілля і запросила Павлика на локацію, де вже чекала на нього у весільній сукні
фото: repyahovakate/instagram

Павлик та Реп'яхова одружилися у травні 2020 року та чекали на мирні часи для святкування весілля

Український співак Віктор Павлик зіграв весілля з блогеркою і концертною директоркою Катериною Реп'яховою, яка молодша за нього на 29 років.

Співак із блогеркою офіційно одружилися чотири роки тому, 12 травня 2020 року, однак весілля організувати не встигли через пандемію, а потім і повномасштабне вторгнення. Для святкування весілля Павлик та Реп'яхова чекали на мирні часи, однак після того, як співак у травні переніс серйозну операцію на серці, його дружина вирішила більше не відкладати церемонію.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Катя Павлік (Репяхова)🇺🇦 (@repyahovakate)

Блогерка таємно організувала святкування, а Павлика попросила святково одягнутися, після чого приїхати на необхідну локацію, де вона чекала на нього в розкішній білій сукні.

«Сукня висіла в шафі чотири роки! Уявіть. Я більше не хотіла чекати жодного дня. Живемо тут і зараз, адже не знаємо, що з нами буде завтра», – розповіла Реп'яхова.

Одночасно із весіллям подружжя відсвяткувало ще й четверту річницю шлюбу, оскільки не могли зробити цього 12 травня через перебування Павлика у лікарні.

Про роман Віктора Павліка з його концертною директоркою Катериною Реп’яховою стало відомо в червні 2019 року. Пізніше артист підтвердив, що розлучився з дружиною Ларисою, з якою прожив у шлюбі понад 25 років. Згодом Павлік освідчився Реп’яховій і в них у 2021 році народився син Михайло.

Нагадаємо, відомий український співак Віктор Павлик нещодавно переніс складну операцію на серці. У своєму фотоблогу дружина та концертний директор співака Катерина Реп'яхова вже оприлюднила перші кадри з Павликом, який добре переніс операцію, і вже виписався з лікарні.  Вона запевнила, що життю співака тепер нічого не загрожує.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: