Тищенко розповів, чим займається під цілодобовим домашнім арештом

Тишенко запевнив, що, перебуваючи під домашнім арештом, не забуває про спорт
фото з відкритих джерел

Микола Тищенко опублікував світлину з банками варення, зазначивши, що зварив його за родинним рецептом свого колеги по Верховній Раді  

Народний депутат Микола Тищенко, який вже понад місяць перебуває під цілодобовим домашнім арештом, розповів, чим займається. 1 серпня у своєму телеграм-каналі він звернувся до ЗМІ.

«Вельмишановні журналісти, без ексклюзивів відповідаю одразу всім на щоденне запитання, «як я проводжу зараз час вдома». Працюю у комітеті через Zoom, пишу правки до законопроєктів та варю варення. Ну і спорт, звісно, — у жодному разі не пропускаю», – написав нардеп.

Кілька днів тому Тищенко опублікував світлину з банками варення. Він зазначив, що зварив його за родинним рецептом Євгена Шевченка – свого колеги по Верховній Раді.

Микола Тищенко похвалився, що самостійно зварив варення
фото: Микола Тищенко, Telegram

Як повідомляв «Главком», 25 червня Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід народному депутату Миколі Тищенку, якому зранку слідчі ДБР вручили підозру за фактом незаконного позбавлення волі колишнього військовослужбовця у Дніпрі.

За рішенням суду, Тищенко має перебувати під цілодобовим домашнім арештом два місяці. Також нардеп має носити електронний браслет та здати закордонні паспорти. Політику заборонено відлучатися із населеного пункту, в якому він зареєстрований, проживає чи перебуває, без дозволу слідчого, прокурора або суду.

Домашній арешт стосовно Тищенка діє до 23 серпня 2024 року.

Раніше чинному народному депутату України Миколі Тищенку повідомили про підозру через незаконне позбавлення волі колишнього військовослужбовця у Дніпрі. Під час обшуку у помешканні народного депутата Миколи Тищенка він розбив свій мобільний телефон об стіл і відмовився у суді пояснити причини цього рішення.

До слова, Печерський райсуд Києва арештував два мобільних телефони марки IPhone, які належать підозрюваному народному депутату Миколі Тищенку. 

Читайте також: Нардеп Тищенко розповів, чий портрет висів у нього над ліжком все дитинство