«Відчуття, що я у якомусь сні»: Алла Кудлай у свій ювілей поділилась, як переживає війну

Син Кудлай наразі директор «Творчої агенції Алли Кудлай»
фото: Алла Кудлай/Facebook

23 липня зірка української естради відзначає 70-ліття

Народна артистка України Алла Кудлай, яка сьогодні святкує день народження,  сподівається, що війна скоро закінчиться і її невістка Марта Спіженко повернеться із Великої Британії для того, щоб співати разом. Про це Алла Кудлай розповіла в інтерв’ю «Главкому».

«У мене відчуття, що я у якомусь сні, потім проснуся, і все стане на свої місця. Слів не вистачає, щоб охарактеризувати оцю потвору, яка насунулася на нас», – прокоментувала війну Кудлай.

Кудлай додала, що її син Максим наразі із нею – директор «Творчої агенції Алли Кудлай»: «Він мені допомагає, як директор, як продюсер, все взяв на себе».

На питання що сталося з Таїсією Повалій Кудлай відповіла: «Я не буду про це говорити. Це її особиста справа і позиція. Кожна людина робить так, як їй хочеться, як їй зручніше. Я не засуджую нікого. А що там далі – знає Бог, але не скаже він».

Нагадаємо, що народна артистка України Алла Кудлай розповіла кумедну історію про спільний із Віталієм Білоножком та Лілією Сандулесою виступ у глибинці. Захід, який би нині назвали корпоративом, самі артисти жартома назвали «свинячим концертом».

До того ж Алла Кудлай стверджує, що безплатно пропрацювала пів життя: отримувала за концерти копійки. Нині ж співачка не має коштів проводити великий концерт на своє 70-ліття. 

Раніше Алла Кудлай зворушливо привітала сина із днем народження.

Читайте також: