Відома голлівудська акторка померла після багатьох років боротьби з раком

Шеннен Догерті боролася з онкологією з 2015 року
фото з відкритих джерел

Шеннен Догерті не стало у віці 53 років

Голлівудська акторка Шеннен Догерті, яка протягом дев'яти років боролася з онкологією, померла. Сумну новину виданню People підтвердила давня приятелька артистки, публіцистка Леслі Словн. Зірка серіалу «Усі жінки – відьми» та «Район Беверлі Гіллз» померла у суботу, 13 липня. Шеннен Догерті не стало у віці 53 років.

«З важким серцем я підтверджую смерть акторки Шеннен Догерті. У суботу, 13 липня, вона програла боротьбу з раком», – повідомила подруга артистки.

У березні 2015 року в акторки діагностували рак молочної залози. Догерті розпочала лікування, вже навесні 2017 року повідомила про ремісію.

Однак 2020 року рак повернувся. Артистка боролася з онкологією четвертої стадії. 2023 року Догерті повідомила, що рак дав метастази у мозок, а згодом поширився на кістки.

Раніше повідомлялося, що зірка серіалу «Усі жінки – відьми», американська акторка Шеннен Догерті перенесла надскладну операцію на головному мозку.

Більше про Шеннен Догерті

У віці 11 років Шеннен озвучила роль у мультфільмі «Секрет щурів», а також зіграла у телесеріалі «Маленький будиночок у преріях».

Проте слава прийшла до Шеннен, коли вона з’явилася в ролі Бренди Волш – імпульсивної та нахабної дівчини-підлітка – у серіалі «Беверлі-Гіллз, 90210».

У міру того як «90210» набув популярності, публічний імідж Догерті почав псуватися. Поширювалися історії про її вечірки, образливе поводження з колегами, пізні приходи на роботу та екстравагантні шопінги.

Бурхливе романтичне життя акторки також потрапило в таблоїди. У неї було кілька заручин, звинувачення з боку одного з наречених у тому, що Догерті намагалася його вбити, а також миттєве весілля з Ешлі Гамільтоном – 19-річним сином актора Джорджа Гамільтона, шлюб з яким тривав п’ять місяців.

Зрештою, у 1994 Догерті покинула шоу, назвавши це «спільним рішенням» з продюсером Аароном Спеллінгом. Щоб пояснити зникнення головної героїні – Бренди Волш, сценаристи відправили її на навчання до Лондона.

Крім того, Догерті відома українським глядачам за роллю відьми Прю Галлівелл у серіалі «Усі жінки – відьми».

У 2022 році після повномасштабного вторгнення росії Догерті підтримала Україну.

Також Шеннен Догерті розлучилася із чоловіком, фотографом Куртом Ісварінком, після 11 років шлюбу.