Зірка Голлівуду Шеннен Доерті, яка бореться з раком, розлучається з чоловіком

У 2015 році акторцы діагностували рак молочної залози
фото з відкритих джерел

Доерті та Ісваренко одружилися у жовтні 2011 року

Зірка серіалу «Зачаровані» Шеннен Доерті розлучається із чоловіком, фотографом Куртом Ісварінком, після 11 років шлюбу. Про це повідомив офіційний представник актриси Леслі Слоан: «Розлучення – це останнє, чого хотіла Шеннен. На жаль, вона відчувала, що вона просто не має іншого виходу».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от TMZ (@tmz_tv)

За інформацією видання TMZ, у розпорядженні якого опинилися документи про розлучення, пара не разом вже з січні. За кілька годин до того, як новина про це з'явилася у всіх великих ЗМІ, Доерті написала в соцмережах: «Єдині люди, які заслуговують бути у вашому житті – це ті, хто ставиться до вас з любов'ю, добротою та абсолютною повагою».

Доерті та Ісваренко одружилися у жовтні 2011 року. Вже одружена актриса зіткнулася з важким випробуванням – у 2015 році їй діагностували рак молочної залози. Шеннен пройшла кілька курсів хіміотерапії, і незабаром у неї настала ремісія, проте 2020 року актриса зізналася, що рак повернувся на четвертій стадії.

У соціальних мережах Доерті відверто розповідає про те, як протікає хвороба, і закликає передплатників уважніше ставитись до свого здоров'я. Свого часу в інтерв'ю People актриса сказала, що боротьба з недугою згуртувала її з чоловіком, адже вони разом пройшли через величезний біль і більше не дозволяють собі злитися один на одного.

Читайте також: З'явилося невідоме фото Єлизавети II, зняте невісткою незадовго до смерті королеви

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: