Зеленський розповів, у яких незвичних місцях займається спортом

Президент неодноразово наголошував, що здоровий спосіб життя дуже важливий, а невід'ємною його складовою є фізичне навантаження
фото: Офіс президента

Володимир Зеленський: «30 секунд – можна це зробити в коридорі потягу, можна це зробити будь-де»

Президент Володимир Зеленський, попри свій щільний графік, намагається не пропускати заняття спортом. Інколи  свої воркаути главі держави доводиться проводити далеко не у спортзалі. Про це Зеленський розповів в інтерв'ю  французьким журналістам. 

Зокрема президент відповів на питання, як ставиться до спорту та чи займається ним зараз, під час повномасштабної війни.

«Обов'язково. Я займаюся. Я намагаюся це робити. Сьогодні я це робив у поїзді. Це не так багато треба часу, якщо тобі хочеться це зробити. 30 секунд – можна це зробити в коридорі потягу, можна це зробити будь-де. Що вам потрібно? Присідати? Присідати, трішки віджимань, класичні вправи там, де ти знаходишся», – поділився Володимир.

«Для мене це не спорт. Спорт – це де великі досягнення й великі спортсмени, які віддають цьому життя. А для мене це просто – ну так, трішки розім'ятися. Обов'язково треба якась фізична напруга – вона обов'язково потрібна, щоб трішки мозок відпочив. Тому, якщо є можливість уночі, пізно ввечері або дуже рано зранку – я пробую знайти свої 30–40 хвилин», – зазначив президент.

Раніше, ще до повномасштабної війни, президент Зеленський показував, з ким проводить свої домашні тренування. Виявляється, компанію Зеленському у вранішніх заняттях спортом складає чарівний волохатий пес породи самоїд. Президент неодноразово наголошував, що здоровий спосіб життя дуже важливий, а невід'ємною його складовою є фізичне навантаження.