«Цю пісню ви точно не чули». Олена Мозгова опублікувала архівний запис свого батька

Олена Мозгова з батьком Миколою Мозговим
фото: Facebook-сторінка Олени Мозгової

Донька Миколи Мозгового поділилася у соцмережах фрагментом його пісні про весну. Цю композицію співак записав ще до народження своїх дітей

Продюсерка Олена Мозгова поділилася архівним записом пісні свого відомого батька, заслуженого артиста України Миколи Мозгового. Продюсерка запевнила, що цю композицію досі ще ніхто не чув.

Донька Миколи Мозгового поділилася у соцмережах фрагментом його пісні про весну. Як зазначила Олена Мозгова, її батько записав цю композицію ще до народження своїх дітей.

«Оце так знайшла. Ви цю пісню точно не чули! Це запис початку 70-х, ще й мене на світі не було. Фото пізнішого періоду, поки не знайшла нормальної якості початку 70-х, тому додала це»,– зазначила продюсерка Мозгова.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Олена Мозгова (@olenamozgova1)

В оприлюдненій частині пісні Микола Мозговий під запальну мелодію вразив високими нотами. Відповідний настрій композиції допомогли створити музичні інструменти – духовні та струнні.

Зазначимо, що Олена Мозгова відроджує творчість свого талановитого батька, публікуючи уривки з його пісень та влаштовуючи щорічні вечори на честь нього.

Микола Мозговий – український естрадний співак, композитор-пісняр, народний артист України, заслужений артист України, кавалер ордена князя Ярослава Мудрого.  Був засновником і незмінним головою журі двох міжнародних телевізійних фестивалів: «Пісня буде поміж нас» імені Володимира Івасюка (р. Чернівці) та  «Море друзів» (р. Ялта), в рамках яких проводяться конкурси молодих виконавців сучасної естрадної пісні. 

З 1999 року завідував кафедрою теорії та методики постановки голосу Інституту мистецтв при Національному педагогічному університеті імені Драгоманова, професор, кандидат наук.

Читайте також: