В Україні вперше за час війни відбудеться комерційний концерт закордонного виконавця

Вже протягом двадцяти років Томас Андерс займається сольною кар'єрою
фото: Instagram Томаса Андерса

До Києва вперше з великим концертом у наступному році завітає іноземний виконавець?

Концерт соліста групи Modern Talking Томаса Андерса мав відбутися ще у березні 2022 року, проте через повномасштабне вторгнення приїзд виконавця відклався на два роки. Про це повідомляє сайт Concert.ua. 

Німецького співака, соліста групи Modern Talking Томаса Андерса Палац «Україна» зустрічатиме у березні 2024 року. На сайті Karabas.com повідомляють, що білети, які купили у 2022 році, будуть дійсними для майбутнього концерту.  

Концерт Томаса Андерса, який був запланований на березень 2022 року, не відбувся через повномасштабне вторгнення
Фото: скріншот з сайту Karabas.com

«За словами Томаса, святкова концертна програма обіцяє стати однією з кращих, яку він коли-небудь створював. Для любителів якісної музики, фанатів Томаса Андерса приготовлені кращі пісні в живому виконанні, найпопулярніші хіти минулих років, а також абсолютно нові композиції з нового альбому. Усе це супроводжуватиметься унікальним відеорядом і масштабним світловим шоу», – йдеться у дописі Concert.ua.

Дует німецьких виконавців Томаса Андерса та Дітера Болена під назвою Modern Talking сколихнув увесь світ. Уже перший сингл You're My Heart, You're My Soul, створений у 1984 році, став хітом. У другій половині 1980-х років гурт був одним із найпопулярніших у світі.

Після розпаду гурту в 2003 році Томас Андерс зайнявся сольною кар'єрою. Він записав кілька успішних альбомів та зіграв не одну сотню світових концертів.

Нагадаємо, на концерті у Варшаві Imagine Dragons запросили на сцену хлопця, якому окупанти зруйнували будинок.

Також у Грузії глядачі освистали американський гурт The Killers через запрошення на сцену барабанщика з РФ.