У Грузії глядачі освистали гурт The Killers через запрошення на сцену барабанщика з РФ

У Грузії глядачі освистали гурт The Killers через запрошення на сцену барабанщика з РФ
фото: скріншот

Грузинське «Радіо Тбілісі» повідомило про відмову від трансляції пісень американського гурту The Killers

Під час концерту американської рок-групи The Killers на стадіоні Black Sea Arena в Батумі, Грузія, вокаліст Брендон Флауерс запросив на сцену барабанщика з Росії. Через це частина глядачів освистала групу та покинула концертний зал.

Згідно з повідомленням з Telegram-каналу «Newsgeorgia/Новости-Грузия», під час виступу один з глядачів підняв плакат із написом: «If you let me I'll be your drummer tonight» (якщо доля прихильна, сьогодні ввечері я буду твоїм барабанщиком - Ред.). Це було зроблено перед виконанням пісні, для виконання якої The Killers часто запрошують барабанщика з залу.

Після цього Брендон Флауерс звернувся до молодого чоловіка та запитав, звідки він, на що той відповів, що з Росії. Це викликало різку та агресивну реакцію деякої частини глядачів.

Як пише Telegram-канал Paper Kartuli, глядачі взяли на руки чоловіка, імовірно, грузина та закликали зіграти з ним. Попри це, The Killers вирішили зіграти одну пісню з барабанщиком із Росії, на ім'я Андрій.

Флауерс, почувши критику, заявив: «Ви поділяєте людей за національностями? Я не розділяю».

Після виникнення цього інциденту, грузинське «Радіо Тбілісі» повідомило про відмову від трансляції пісень групи The Killers.

Після концерту гурт опублікував на своїй сторінці у Facebook заяву, в якій йдеться про те, що музиканти не хотіли нікого ображати.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: