Алла Кудлай анонсувала відродження хіта «Красива жінка» з бойзбендом

Кудлай прокоментувала відродження своєї пісні
фото: 1+1

«У пісні має бути поезія, без цього пісня не буде жити», – Кудлай

Народна артистка України Алла Кудлай заявила, що ймовірно найближчим часом гурт молодих хлопців переспіває «Красиву жінку незаміжню». Про це Алла Кудлай розповіла в інтерв’ю «Главкому».

«Я вже зараз не згадаю, як вони називались – це група молодих хлопців, вони хотіли переспівати «Красиву жінку незаміжню». Це питання ще лишається відкритим. Я думаю, найближчим часом це станеться», – заявила народна артистка.

Кудлай додала, що її похресниця Насті Каменських талановита співачка та висловила думку щодо її пісні Moloko.

«Настя дуже талановита співачка. Вона красуня, вона просто розумниця. І пісня, і кліп Moloko мені дуже подобаються. А щодо полярності відгуків… Знаєте, як кажуть у нас в Україні, усім добрий не будеш. Я думаю, що у Насті дуже велике майбутнє», – зазначила співачка.

Артистка також розповіла, що у її плей-листі пісні українською мовою. Їй подобається, коли пісня є поезією

«Мені взагалі подобається, якщо співають українською мовою, якщо в пісні є хороші образи, тобто поезія. А коли там взагалі ні про що, то я не слухаю такого. Або якщо слово повторюють по 200 раз, або для рими написано. Мене це дратує. Мені ріже по вухах. Просто у пісні має бути поезія, без цього пісня не буде жити», – додала Кудлай

На питання чи записує співачка нові пісні, вона відповіла: «Я готуюся. Готуюся. Уже треба».

Нагадаємо, що народна артистка України Алла Кудлай розповіла кумедну історію про спільний із Віталієм Білоножком та Лілією Сандулесою виступ у глибинці. Захід, який би нині назвали корпоративом, самі артисти жартома назвали «свинячим концертом».

До того ж Алла Кудлай стверджує, що безплатно пропрацювала пів життя: отримувала за концерти копійки. Нині ж співачка не має коштів проводити великий концерт на своє 70-ліття. 

Раніше Алла Кудлай зворушливо привітала сина із днем народження.

Читайте також: