Андрій Гуцуляк із гурту TVORCHI згадав, як його бабуся вчила пити Джеффрі Кенні
Джеффрі Кенні, який має іноземне громадянство і може виїхати за за кордон, залишається в Україні
Переможці Нацвідбору на «Євробачення-2023», гурт TVORCHI під час інтерв’ю з Оленою Кравець зізналися, хто допоміг їм підкорити сцену міжнародного конкурсу, а також розповіли, чому Джеффрі категорично відмовляється виїхати з України та як хлопець відкриває для себе українські традиції.
Андрій Гуцуляк та Джеффрі Кенні розповіли, як налаштовуються на виступи. Музиканти підкреслюють, їхня перемога – заслуга великої команди. «Кожен раз перед виступом ми збираємось з усією командою і важливо, щоб нам було весело, тому ми постійно жартуємо, обіймаємося, тролимо одне одного. Потім перед виступом робимо кілька глибоких вдихів – вбираємо в себе всі емоції, які маємо показати на сцені й виступаємо», – розповів учасник гурту TVORCHI Андрій Гуцуляк.
Ведуча поцікавилась у Джеффрі Кенні, який має іноземне громадянство і може виїхати за кордон, чому він, попри війну, обстріли, холод та відключення світла, залишається в Україні.
«Мої батьки зараз в Нігерії. Коли в Україні все почалося, вони дуже панікували. Вони казали: «Джеффрі, ти не знаєш, що таке війна!» А я відповів: «Заспокойтеся, поки все спокійно». Я поїхав на один тиждень і повернувся назад. Бо в Україні моя команда, наші слухачі, люди, які вірять в нас. Я не хочу нікуди їхати, тому що тут моє життя!», – зізнався Джеффрі Кенні.
Джеффрі, який живе в Україні вже 10 років, вважає її своїм домом, хлопець любить нашу культуру та українські традиції, деякі з них відкрив для нього Андрій Гуцуляк. Саме він познайомив Джеффрі з українською кухнею.
«Мені подобаються українські традиції. Я люблю готувати українські страви. Варю борщ з м’ясом і пампушками, роблю вареники», – розповів соліст гурту TVORCHI.
Андрій Гуцуляк родом з Тернопільщини, він пригадав улюблені традиції святкування Різдва у нього вдома та розповів, як в гості до його рідні приїжджав Джеффрі.
«Мені дуже подобається те, що до Різдва ми прикрашаємо будинок разом з родиною, а також разом готуємо страви. Під час готування, звісно, спілкуємося, ділимося цікавими речами, які відбуваються в житті. Одного разу Джеф приїжджав до мене в село, і моя бабуся йому трішки налила. А він каже: «А що мені з цим робити?» Одним словом, то було дуже весело, – розповів Андрій Гуцуляк і пригадав, як Джеффрі вперше скуштував сало. – Пам'ятаю, коли знайомив Джеффрі з українською кухнею, дістав сало і кажу: «Це – сало». Він: «А що це таке?» Кажу: «Pig fat (свинячий жир)». Він: «Ану, дай спробувати». Взяв шматок, потім: «Дай ще один».