Білик щемливо відреагувала на смерть мами Скрябіна

Скрябін тримає матір за руку
фото: instagram/bilyk_iryna

«Є тільки один великий сенс в цій смерті, вона дуже скоро побачить свого Андрійка! Спочивайте з миром Ольга Михайлівно!»

Українська співачка Ірина Білик написала щемливий пост мамі Кузьми Скрябіна, Ользі Михайлівні, яка у суботу, 23 вересня, померла. До того ж артистка показала архівне фото в Instagram.

«Є тільки один великий сенс в цій смерті, вона дуже скоро побачить свого Андрійка! Спочивайте з миром Ольга Михайлівно!», – написала зірка.

Скрябін зі своєю мамою
фото: instagram/bilyk_iryna

На фотографії, яку запостила Білик, зображений Скрябін зі своєю мамою. Вони тримаються за руки та посміхаються у камеру. 

Підписників зворушив пост і вони його активно коментують.

скріншот коментарів

Нагадаємо, що у віці 76 років померла Ольга Кузьменко. Про це у суботу, 23 вересня, повідомили на сторінці Благодійного фонду Кузьми Скрябіна.

Ольга Кузьменко народилася 23 квітня 1947 року в селі Сіде Самбірського району Львівської области України. Закінчила Самбірську середню № 9 та музичну школи, Дрогобицький інститут музичного мистецтва, коли вчилася в інституті, їздила по селах з магнітофоном і записувала народні пісні, прислів’я, створила дитячий колектив – діти співали народні та обрядові пісні. Працювала викладачкою гри на фортепіано в музичній школі.