Мобілізований Вакарчук вирушає у світовий благодійний тур

фото з відкритих джерел

Квитки на осінні сольні концерти співака вже продаються в Австралії та Новій Зеландії

Фронтмен гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук, який з 2022 року мобілізований до Збройних сил, восени вирушає у світовий тур. Про це йдеться на офіційному сайті гурту, а також на сайті Community entertainment Australia.

У вересні концерти гурту «Океан Ельзи» відбудуться у Європі.

На офіційному сайті гурту вже продаються квитки на концерти в Женеві, Парижі, Амстердамі, Барселоніу та декілька інших європейських міст. Виступи заплановані на вересень 2024 року.

Українська громада в Австралії також повідомила, що Святослав Вакарчук добереться до них у листопаді, виступи пройдуть у Сіднеї, Мельбурні. Концерт також запланований в Окленді (Нова Зеландія).

На офіційному сайті гурту квитків на концерти немає, проте їх вже можна придбати на сайті Community entertainment Australia. Ці виступи, ймовірно, є сольним благодійним туром Вакарчука зі слоганом: Help for Ukraine – Допомога для України.

фото: communityentertainment.com.au
Більшість квитків на концерт в Окленді, Нова Зеландія, вже розкуплено шанувальниками
скриншот: communityentertainment.com.au

Раніше повідомлялося, що гурту «Океан Ельзи» довелося скасувати усі концерти в Україні, заплановані на 2024 рік. Причиною цьому стала заборона проведення масштабних заходів на великих відкритих майданчиках в державі. Ще на весні учасники гурту наголосили, що всі придбані квитки залишаються дійсними. Їх можна використати на концертах у 2025 році.

Проте згодом музиканти повідомили, що за кордоном продовжиться тур, присвячений 30-річчю діяльності гурту.

Прикметно, що не дивлячись на скасування концертів в українських містах протягом 2024 року, «Океан Ельзи» все ж проведуть два концерти в Києві у концертному залі, присвячені 30-річчю діяльності гурту.

Як відомо, нещодавно Святослав Вакарчук подав електронну декларацію про звільнення з військової служби. Пресслужба «Океану Ельзи» у коментарі «Главкому» уточнила, що екснардеп та лідер гурту «Океан Ельзи» продовжить службу ЗСУ, а декларація про звільнення подається не лише у випадку власне звільнення зі служби, а також у випадку, коли військовослужбовця переводять з посади на посаду. У випадку із лейтенантом Вакарчуком йдеться саме про переведення. 

При цьому представники артиста не уточнили назву нової посади виконавця у ЗСУ.

Читайте також: