«Ти змучила мене своїм характером». Віталій Білоножко неординарно привітав дружину з днем народження

Майже тридцять років подружжя виступає разом
Фото: скріншот з виступу подружжя на фестивалі «Мелодія сердець»

Виконавець опублікував фото красуні-дружини у молодості

Народний артист України Віталій Білоножко ніжно привітав свою дружину Світлану Білоножко з днем народження, опублікувавши у Facebook її фото у молодості.

У привітанні співак зізнався дружині у коханні та побажав їй перемоги та здоров'я. «Я полюбив тебе такою, коли не «тхнуло» ще війною і пів століття не жалію, хоча й жіночність твою дику не розумію – ти змучила мене своїм характером, а я просто мирний твій «пахарь». Тож, до Перемоги, тобі, сонце, завзяття боротьби за здоров'я над життям і будь оберегом родини, та без фанатизму! З Днем народження, вічна моя кохана, мій останній берег, вічний оберіг і суперечливий тетсексакорд мого життя!!!» – написав Білоножко.

Окрім того, співак опублікував портрет молодої дружини.

Світлана Білоніжко у молодості
Фото: Facebook Віталія Білоніжко

У 1994 році фірма «НАК» випустила 2 компакт-касети під спільною назвою «Ярмарок», через рік – «Яблуневий туман», на яких зібрані останні на той час записи Віталія Білоножка. З тих пір співак почав давати концерти разом зі своєю дружиною Світланою Білоножко.

У 1999 році виконавець спільно з дружиною став засновником регулярного Міжнародного фестивалю родинної творчості «Мелодія двох сердець», який на свій час був одним із найпопулярніших.

Весільне фото Світлани та Віталія Білоножко
Фото: Facebook Віталія Білоножко

Нагадаємо, 11 червня Віталій Білоножко відсвяткував 70-річчя. 

Нагадаємо, Залужний щемливо привітав свою кохану, Олену Залужну з днем народження та зазначив, що все чого він досяг – заслуга дружини.

Читайте також: Золота колекція Незалежності. Пісні про Україну, які люблять діти