Олег Скрипка взяв участь у фестивалі в Чорногорії, який організувала росіянка

Олег Скрипка долучився до фестивалю в Чорногорії, організаторкою якого є російська продюсерка
фото з відкритих джерел

Організатори фестивалю Music Saves the World описують його як «глобальний благодійний музичний марафон»

Український музикант Олег Скрипка долучився до фестивалю, який відбувся в Чорногорії і був організований російською продюсеркою Марією Сьомушкіною. Про це розповіла Сьомушкіна на сторінці у Facebook.

«Під завісу вечора я запросила Олега на сцену, де разом з музикантами-біженцями з Росії та чудовою співачкою Gladys з Франції трапився прекрасний jam session. На одній музичній частоті й в ім'я миру...», – написала російська продюсерка.

Організатори фестивалю Music Saves the World описують його як «глобальний благодійний музичний марафон». Раніше подія мала назву «Садиба Jazz»(«Усадьба Jazz») і проводилася в різних містах Росії, таких як Москва, Санкт-Петербург, Сочі, Казань, Єкатеринбург та Воронеж, до 2019 року.

Раніше повідомлялося, український співак, музикант та лідер гурту «ВВ» Олег Скрипка порівняв французьких жінок із українськими та сказав, що феміністки не мають поваги до чоловіка. Такі скандальні заяви артист зробив у подкасті Stand up battle.

До слова, спонсорами фестивалю Easy Busy Fest, який мав відбутися 26 серпня на території Літнього Парку Прогресії у Варшаві, виступили підприємці, пов'язані з РФ. Після грандіозного скандалу в соцмережі подію було скасовано. 

Читайте також: Російська «культурна» диверсія у Польщі: в епіцентрі скандалу Океан Ельзи, The Hardkiss та інші українські артисти