Софія Ротару перервала тривале мовчання та звернулася до українців в День прапора

Софія Ротару з родиною
фото з відкритих джерел

Зірка поділилася анімованим відеороликом, де було багато синьо-жовтих прапорів, які сяяли під сонячними променями

Знаменита українська співачка Софія Ротару, яка рідко з'являється у своїх соціальних мережах сьогодні, 23 серпня, привітала українців з Днем прапора України.

На своїй сторінці в Instagram зірка поділилася анімованим відеороликом, де було багато синьо-жовтих прапорів, які сяяли під сонячними променями. Хоча привітання було лаконічним, прихильники артистки були раді його побачити.

Як відомо, з початку повномасштабного вторгнення, співачка, яка регулярно влаштовувала концерти в Російській Федерації, висловила чітку позицію і публічно підтримала Україну. Зараз точне місце перебування артистки залишається невідомим.

Раніше повідомлялося, що народна артистка України Софія Ротару у День української вишиванки на своїй сторінці в Інстаграм виклала фото, на якому позує в шикарній вишитій сукні. До слова, з початком великої війни артистка нечасто публікує в соцмережі дописи.

«Главком» писав, що Софія Ротару нібито вже продала апартаменти у Криму. А тепер планує продати другу квартиру на півострові. Співачка також вирішила розлучитися з готелем «Вілла Софія» у центрі Ялти. Цей об'єкт вона переписала на сина Руслана Євдокименка. У Ялті у співачки залишилася ще дача. Також російська преса стверджує, що у виконавиці є квартира у Москві.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що співачка Софія Ротару, яка викликала гнів своїм мовчанням про війну Росії проти України, під час війни перебуває в Сполучених Штатах Америки.